Bijzondere tas voor elke dag

Heb je gezien dat de tassen allemaal verschillen? We zijn voortdurend op jacht naar bijzondere kwaliteitsstoffen, riemen en ideeën. We blijven combineren, waardoor de tassen allemaal verschillen. De stof, riemen of afwerking, je hebt wat te kiezen! Let ook op de binnenvakken. Handig en met verrassende functies.

Onze tassen zijn geschikt voor elke dag, of je nou gaat winkelen, uitwaaien op het strand of boodschappen haalt. Ontdek zelf hoe stevig en functioneel ze zijn.

Shop onze Collectie!

 

 

 

Hoezo A’dam?

Amsterdam, dat is waar ons concept ontstond, we de tekeningen hebben gemaakt en je ziet veel Amsterdam in het design. We laten zoveel mogelijk in Nederland maken. Want waarom zou je het ver zoeken, als we dichtbij zoveel kwaliteit hebben?

100% Nederlands redden we niet. Om de tas betaalbaar te houden laten we naaiwerk verrichten in een klein atelier in Kroatië. We weten wie ze maken, dus onfrisse praktijken zijn uitgesloten.
Shop onze Collectie!

De tekeningen maken de tas heel speciaal. Ik ontdek steeds weer iets nieuws op mijn tas.

Anna Mei

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb jij een briljant Idee?

 

Heb je zelf een briljant idee voor het design, een binnenvak of ander detail voor onze tassen? Laat van je horen. Misschien kunnen we het meenemen en wordt het design ook een beetje van jou.

Marieke BruilHome